ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΤ/2019/1

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE

Μητρώο        : ΔΤ/2019/1                                   12 Μαρτ 2019
Αρ.Πρ.ΕΣΕ   :   Ε.Σ.Ε./153/Δ.Τ./2019/1

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής εκλήθη την Παρασκευή 8 Μαρτίου από το Λιμενικό Σώμα να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στη Βάρη (περιοχή Ribas). Η Ομάδα πραγματοποίησε αυθημερόν νυχτερινές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή χωρίς αίσιο αποτέλεσμα.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν τις επόμενες 4 ημέρες , υπό τις οδηγίες του Λιμεναρχείου Βουλιαγμένης, με το σκάφος «Χ.Μπαρούχας» και κλιμάκιο δυτών και διασωστών του Τομέα Υγρού Στοιχείου, που κάλυψε την ευρύτερη περιοχή με έρευνα επιφανείας, υποβρύχια και παράκτια.

Ευχαριστούμε το Λιμεναρχείο Βουλιαγμένης, τη Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος και την εταιρεία NavyPoint Marine για την άριστη συνεργασία και την υποστήριξη κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"\039A\03B1\03BD\03BF\03BD\03B9\03BA\03CC\03C2 \03C0\03AF\03BD\03B1\03BA\03B1\03C2"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Επιτροπή Σχεδιασμού και Επιχειρήσεων

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.