Προμήθεια εξοπλισμού μεταφοράς & αποθήκευσης

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής, προτίθεται να προχωρίσει στην προμήθεια βαλιτσών ασφαλείας αεροπορικού τύπου για την μεταφορά διασωστικού εξοπλισμού. Οι βαλίτσες πρέπει να έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης εξοπλισμού που έχει τις κάτωθι διαστάσεις :

0,80 Χ 0,30 Χ 0,26  (4 τεμ.)

0,60 Χ 0, 40 Χ 0,20 (3 τεμ.)

1 Χ 0,30 Χ 0,10        (1 τεμ.)

Οι βαλίτσες θα πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προδιαγραφές :

  • Αδιάβροχες
  • Αεροστεγής
  • Τροχήλατες
  • Προστασία από τους κραδασμούς
  • Να διαθέτουν αυτόματη βαλβίδα εξισορρόπησης της πίεσης

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν τις προσφορές τους μέχρι 31 Ιουλίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κο Βερνάρδο Στέλιο στο 6948051954.

Πάσχα 2020

pasxa 20

Χορηγία Ομάδα Zumba Πάρκου Αττικής Οδού - AED

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής - Hellenic Rescue Team of Attica ευχαριστεί θερμά την "Oμάδα Mαθητών Zumba Πάρκου Αττικής Οδού" και τον δάσκαλο κ. Κωνσταντίνο Καράβαλη για την χορηγία ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) CU- Medical iPAD SP1.

Η παραπάνω δωρεά ενισχύει την επιχειρησιακή ικανότητα της ομάδας και εξοπλίζει το προσωπικό της με ακόμα ένα εργαλείο στην αντιμετώπιση του επείγοντος και ειδικά της Καρδιακής Ανακοπής.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας στο έργο μας.

Χορηγία " Μαρίνα Φλοίσβου - Καταδυτικός Εξοπλισμός"

marinaΗ Μαρίνα Φλοίσβου / Flisvos Marina - The Mega Yacht Destination in Greece, στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πραγματοποίησε πρόσφατα χορηγία καταδυτικού εξοπλισμού προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής - Hellenic Rescue Team of Attica.

Η χορηγία ενισχύει τον εξειδικευμένο εξοπλισμό του Τομέα Υγρού Στοιχείου της ομάδας μας, διευρύνοντας τις δυνατότητες επιχείρησης υποβρύχιας έρευνας και διάσωσης, στις οποίες συμμετέχει η ΕΟΔΑ, συνεπικουρώντας το έργο των κρατικών φορέων.
Η ΕΟΔ Αττικής ευχαριστεί θερμά τη Μαρίνα Φλοίσβου και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της χορηγίας

fiales

Χορηγία AED - Ομάδα Zumba Πάρκου Αττικής Οδού

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής - Hellenic Rescue Team of Attica ευχαριστεί θερμά την "Oμάδα Mαθητών Zumba Πάρκου Αττικής Οδού" και τον δάσκαλο κ. Κωνσταντίνο Καράβαλη για την χορηγία ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) CU - Medical iPAD SP1

Η παραπάνω δωρεά ενισχύει την επιχειρησιακή ικανότητα της ομάδας και εξοπλίζει το προσωπικό της με ακόμα ένα εργαλείο στην αντιμετώπιση του επείγοντος και ειδικά της Καρδιακής Ανακοπής.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας στο έργο μας

zumba1 zumba2
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner